Levný ENERGETICKÝ ŠTÍTEK při prodeji domu

08.10.2015 08:46

Energetický štítek při prodeji domu

Pokud řešíte otázku, kde si nechat zhotovit energetický štítek potřebný při prodeji domu, pak jste na správném místě. Nejenže pro vás zhotovení energetického průkazu při prodeji domu zajistíme rychle, ale především za nejnižší možnou cenu. Energetický štítek pro prodej domu řešíme kompletně a dle aktuální legislativy, tudíž nemusíte mít obavy, že dokumentace nebude 100% správná či neúplná. Každoročně absolvujeme povinná školení potřebná pro certifikaci/realizaci energetických štítků při prodeji domů.

Proč je energetický štítek při prodeji domu nejlevnější právě od nás?

Je to především díky tomu, že umíme být účelní, šetříme zbytečnou práci i náklady, které běžně účtují konkurenční firmy, které energetické štítky pro prodej domů vystavují.  Co se týká zbytečných nákladů na zhotovení energetického průkazu při prodeji domu, pak bychom vás rádi informovali, že my si neúčtujeme DPH, neplatíte dopravné ani poplatky za zaměření (pokud dodáte podklady). Působíme v rámci celé ČR – PENB při prodeji domu vyhotovujeme dálkově na základě vámi vyplněného dotazníku a základních podkladů, které nám zašlete mailem či poštou (foto apod.). 

Cena vyhotovení energetického průkazu při prodeji domu se zpravidla odvíjí od: velikosti domu, počtu pater, stáří domu a podkladů, které jsou k dispozici.

Pokud se chcete přesvědčit o tom, že u nás energetický štítek domu pořídíte nejlevněji, vyžádejte si nezávaznou cenovou nabídku ZDE.